Visste du dette?
  • At NAF ble grunnlagt i 1989?
  • At vi nå er 74 medlemmer?
  • At vi kun benytter midler som er miljøgodkjent?
  • At vi har garanti på arbeidet?
  • At også nye biler trenger rustbeskyttelse?
Vi bruker Mercasol!

Mercasol er valgt og anbefalt av fagfolk!
For mer informasjon om Mercasol, se egne websider »

Finn ditt verksted her:

Norsk Antirustforening er en moderne antirustkjede som anvender skandinaviske metoder og antirustprodukter. Kjeden er med sitt landsdekkende nett av profesjonelle antirustverksteder, Norges største kjede av antirustverksteder.. Norsk Antirustforening øker din trygghet i kjøp av tjenester og Mercasol produkter.

Vi har kyndige medarbeidere som behersker sprøytemetoder, verktøy og antirustprodukter, som hele tiden blir utviklet optimalt for å passe de nordiske forhold. Kunderelasjoner er viktig for oss, slik at vi kan finne den rette individuelle antirustbehandlingen for våre kunder.

Vi anbefaler alle som har bil til å foreta en understellsbehandling enten bilen er ny eller gammel. En slik antirustbehandling gjør at du beholder verdien på bilen så lenge som mulig. Bestill gjerne også tid for gratis rustkontroll.

Vårt fokus er at kunden skal føle seg trygg og tilfreds i mange år.

Kontakt ditt nærmeste verksted! Oversikt over verksteder ligger på denne siden!

Se vår nye video!

Design og utvikling: Publikant DA - www.publikant.no